Ves al contingut. | Salta a la navegació

Assessors/es d'àrea

Personal eventual de confiança:

Càrrec: ASSESSOR D'ÀREA
Categoria i dependència A1 22 - Alcaldia
titular: Enrich Bosch Sánchez
Funcions: Assessor d'àrea en funcions d'assessorament i tasques de col·laboració immediata a regidors/es delegats/es en relació en determinades Àrees.
Perfil professional

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universidad de Zaragoza).

Ha treballat en el món empresarial en diverses empreses del sector de la logística, distribució alimentaria i del sector de l'enginyeria en especialitat de desenvolupament de planejaments urbanístics.

Retribució anual: 44.991,1 €
Càrrec: ASSESSORA D'ÀREA
Categoria i dependència A1 22 - Alcaldia
titular: Imma Mis Cabeza 
Funcions: Desenvolupar funcions d'assessorament i tasques de col·laboració immediata a la Regidoria de Promoció de Ciutat i la Regidoria de Relacions Cíviques.
Perfil professional Llicenciada en Ciències de la Informació UAB.  Màster Audiovisuals Professionals UPF. Productora TV Agència EFE. Responsable Imatge i organització Actes CDC-CIU. Cap Gabinet Conselleria Ensenyament. Cap RRII Conselleria Cultura. Assessora d’Àrea Ajuntament Reus.
Retribució anual: 44.991,1 €
Càrrec: ASSESSOR D'ÀREA
Categoria i dependència A1 22 - Alcaldia
titular: Ricard Font de Rubinat Garcia
Funcions: Delegat de Serveis , en funcions d’assessorament I tasques de col.laboració immediata a Alcaldia en temes jurídics, societaris i politícs i de preparació de consells administració.
Perfil professional Advocat en exercici amb despatx propi desde fa més de 35 anys. Ex Regidor Ajuntament Reus mandat 2003-2007. Ex President El Círcol, membre de diversos Consells Administració, Secretari de juntes Compensació, membre de diverses societats i associacions reusenques.
Retribució anual: 44.991,1 €
Càrrec: ASSESSORA D'ÀREA
Categoria i dependència A1 22 - Alcaldia
Titular: Conxa Royo Calleja
Funcions: Realitzar assistència tècnica i administrativa a les regidories de govern, fent seguiment de projectes municipals.
Donar suport a l’acció del govern.
Impulsar i participar en la confecció dels diferents plans i/o programes d'actuació anuals o plurianuals.
Participar en la confecció i seguiment del pressupost municipal, del pla de gestió anual i dels programes d’inversions.
Assistir a les reunions i sessions de treball on sigui requerida
Perfil professional Diplomada en professorat d'EGB, Llicenciada en Filologia Catalana, Postgraduada en organització i gestió d’empreses culturals per la UOC i Màster en Estudis de Dones per la Universitat de Barcelona, ha desenvolupat la seva vida professional en l’àmbit universitari, l’Administració de la Generalitat i la docència. Professionalment destaca les seves funcions com a Tècnica de gestió i membre de la Unitat d'Igualtat a la UOC (de 1997 a 2003 i de 2010 a 2020) , Gerent de l’Istitut Català de les dones. Generalitat de Catalunya. (2007-2010) i les tasques com a Cap de gabinet de la conselleria de Benestar i famílies de la Generalitat de  Catalunya (de 2003-2006).

Retribució anual: 44.991,1 €

Càrrec: ASSESSORA D'ÀREA
Categoria i dependència A1 22 - Alcaldia
Titular: Josep Escaño Bové
Funcions: Funcions d'assessorament i tasques de col·laboració immediata als regidors i les regidores
Perfil professional Llicenciat en Periodisme i Història per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Màster en gestió de la Comunicació Política i Electoral per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i curs de postgrau de Direcció, creació i organització d'un gabinet polític (UAB). Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació en les vessants mediàtica i institucional. En aquest sentit, ha estat cap de continguts a Canal Reus TV, cap de redacció del diari gratuït Aquí, i ha estat un dels impulsors de l'edició tarragonina de l'ARA. En l'àmbit institucional ha treballat com a tècnic de comunicació al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i també ha desenvolupat tasques de consultoria de comunicació i atenció a mitjans a l'Ajuntament del Vendrell i a l'Ajuntament de Reus. També ha col·laborat com a freelance amb altres institucions i empreses del territori, sobretot, per millorar la comunicació externa i l'ús de les xarxes socials.
Retribució anual: 44.991,1 €