Ves al contingut. | Salta a la navegació

Assessors/es de grup municipal

Personal eventual de confiança - Assessors/es de Grup Municipal

Les funcions dels assessors i assessores de Grup Municipal són les següents i per tant les donem per reproduïdes en cada fitxa:

  • Entrada de sol·licituds, mocions, propostes o qualsevol altre documentació derivada o relacionada amb els procediments administratius locals.
  • Control dels ingressos i gestió de les despeses del Grup municipal.
  • Coordinació dels representants proposats pel grup municipal en els diferents òrgans de la Corporació i Consells Municipals.
  • Informar de l’activitat política del grup municipal.
  • Donar suport organitzatiu als actes i accions realitzats pels representants del grup municipal.
  • Funcions de suport (administratives, logístiques…) en totes aquelles activitats promogudes pel conjunt del grup municipal.


Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL ERC-AM
Titular: Xavier Alagarda Rodríguez
Perfil professional Funcionari en Serveis Especials adscrit al departament de contractació al municipi de Mont-roig del Camp. Actualment cursant el grau de comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya. Coneixements avançats d’ofimàtica i d’informàtica. Nivell mitjà-alt en llengua anglesa. Trajectòria professional com a autònom en empresa pròpia, així com feines relacionades en diversos camps tècnics, comercials i de comunicació (assumint el càrrec de cap de comunicació municipal a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp dins el mandat 2011-2015).
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL CUP
Titular: Irene Arjona Gázquez
Perfil professional Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rovira i Virgili i amb postgrau en Comunicació i Màrqueting Digital per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Irene s'ha dedicat al sector del màrqueting online durant 5 anys a una empresa de serveis digitals a Reus. Paral•lelament, forma part de diverses entitats medi ambientals del Camp de Tarragona, on realitza tasques de comunicació com a voluntària.
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL JXCAT
Titular: Marc Marro López
Perfil professional Ha exercit com a tècnic en Comunicació Ajuntament de Salou durant 7 anys
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL ERC-AM
Titular: Marta Montserrat Rovira
Perfil professional Graduada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Comunicació Corporativa per la Universitat Ramon Llull. Actualment cursant un màster en Anàlisi Política a la Universitat Oberta de Catalunya. Trajectòria professional molt vinculada a la comunicació en diversos mitjans locals, agències de Comunicació i al departament de comunicació corporativa de l’Institut Català de la Salut.
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL PSC - CP
Titular: Esther Prats Miras
Perfil professional Llicenciada en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona. La seva experiència professional es centra en tot allò que gira al voltant de la gestió de la comunicació, ja sigui institucional o del sector privat. En els darrers anys s'ha especialitzat en la comunicació política, el màrqueting als serveis públics i en la comunicació de crisi. Ha estat Cap del Gabinet de premsa i comunicació a l'Ajuntament de Cambrils entre el gener de 2003 i el juny de 2011. També ha estat Cap del departament de comunicació de Bonaimatge SL i Redactora al Nou Diari.
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL ARA REUS
Titular: Maria Rosa Pujol Closa
Perfil professional Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat San Jorge) amb postgrau universitari desenvolupament de Aplicacions mòbils per la UAX. Ballarina formada a l'Escola Maria d'Avila en Dansa Clàssica i Contemporània. Ha treballat en el món de la comunicació, xarxes social, Apps mòbils per diverses empreses. També ballarina i professora de dansa en vàries companyies i escoles dansa.
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL Cs
Titular: Raquel Tamar Garcia
Perfil professional Máster en Gestión Administrativa, Universidad Abat Oliba CEU Máster en Asesoría y Gestión Tributaria (título propio), ESADE-Facultad de Derecho. URL. Licenciatura en Administración y Dirección de Empresas, Universidad Rovira i Virgili Ciclo Formativo Grado Superior en Electricidad y Electrónica, Automatización y Robótica Industrial. IES Domènech i Montaner. Anteriormente, contable en una empresa.
Retribució anual: 29.301,98
Càrrec: ASSESSOR DE GRUP MUNICIPAL
Categoria i dependència C1 22 - GRUP MUNICIPAL PSC -CP
Titular: Edgar Sumalla Atienza
Perfil professional Prellicenciat arquitectura (cursant PFG) Empresari en l'organització d'esdeveniments Expert en gestió de xarxes socials Des de l'any 2009, creació, producció i gestió de tot tipus d'esdeveniments, especialment els enfocats al públic. Des de l'any 2012, expert en xarxes socials, tant en la seva creació com en la seva gestió i manteniment.
Retribució anual: 29.301,98